Om Vetenskapsmedia

Språktidningen ges ut av förlaget Vetenskapsmedia, som även ger ut Modern Psykologi. Vetenskapsmedia är ett dotterbolag till FPG Media, som ger ut nyhetsmagasinet Fokus. Både Språktidningen och Modern Psykologi har genom åren tilldelats en rad priser, som Årets tidskrift utsedd av branschorganisationen Sveriges tidskrifter och European publishing awards.

Vetenskapsmedia ger också ut böcker samt arrangerar läsarresor, kurser, föreläsningar och konferenser som Språkforum, Hjärndagen, Arkeologiforum och Lättlästdagen. Vi producerar även tidningarna Kemisk tidskrift och Allkemi på uppdrag. Språktidningen levererar dessutom material till nyhetsmagasinet Fokus och till Dagens Nyheters språksida i söndagstidningen.

Vi har ett stort och brett kontaktnät, erkänd fingertoppskänsla och gedigen erfarenhet av att producera journalistik, event och resor för en vetgirig och nyfiken publik. Och vi vill gärna ha fler uppdrag. Hör av dig om du vill samarbeta!

Mer information om Vetenskapsmedia får du av Anders Svensson, vice vd för Vetenskapsmedia och chefredaktör för Språktidningen, på mejl anders.svensson@vetenskapsmedia.se eller telefon 0768-68 58 24.

Vår postadress är Vetenskapsmedia, Gyllenstiernsgatan 16, 115 26 Stockholm.