Digitalt

Du som har en prenumeration på den tryckta tidningen kan läsa Språktidningen både digitalt på spraktidningen.se och i din mobiltelefon eller surfplatta genom vår app, där du hittar tidningen i pdf-format. Appen finns i Appstore (till IOS) och i Google play (till Android). Som prenumerant har du utan extra kostnad tillgång till appen och till allt material på spraktidningen.se. Du skapar ditt konto här.

För att skapa ett konto behöver du ditt kundnummer. Du hittar kundnumret på din faktura, på tidningens adressetikett eller under mina sidor/redigera profil. Det går även bra att kontakta kundtjänst på telefon 08-522 182 93 (vardagar 8–18) eller e-post kundtjanst@spraktidningen.se så hjälper vi dig att registrera ett konto.

Prenumeration på spraktidningen.se

Här har du tillgång till alla aktuella artiklar och kviss samt hela vårt arkiv med flera tusen artiklar, reportage, krönikor, språkfrågor, tips, forskningsnyheter och kviss från tidningens start 2007 och framåt. Här kan du teckna en digital prenumeration på spraktidningen.se. En digital prenumeration löper tills du säger upp den.

Utlandsprenumeration på spraktidningen.se

Språktidningen i appen

I appen läser du tidningen i pdf-format på din mobil eller surfplatta. Denna utgåva ingår i prenumerationer på den tryckta tidningen. Du loggar in med din e-postadress eller ditt kundnummer. Appen finns i Appstore och Google play. Sök på ”Språktidningen”.

Du kan även prenumerera bara på appen. Sök på ”Språktidningen” i Appstore eller Google play. Du kan också beställa en prenumeration på appen här.