Mest Populära Nyord

Innehållet är efterhandsmodererat. Den som skriver är själv juridiskt ansvarig för innehållet.

Tänk att du sitter framför datorn i ett mörkt rum - endast klädd i ett påslakan. Du är inrullad i det, och efter ett tag börjar det kännas svettigt och kladdigt. Då låter du lakanet falla ned över låren och stolskarmarna - och då börjar du frysa. Detta beror på att fönstret har stått på vid gavel hela eftermiddagen. Ute regnar det och nu är det kväll. Du både fryser och svettas på samma gång liksom. Men du kallsvettas inte, eftersom det ordet förknippar man med sjukdom. Nej, ditt fryttande är helt självförvållat. Du kan sitta där och fryttas.
62 personer har röstat.
Om man tystnar och tänker till ett tag. "Sitt inte där och badbolla utan gör något!" Kommer från badbollen man ser på sin Mac när den tänker.
38 personer har röstat.
När man säljer något via blocket.se. Att blocka en soffa tex.
69 personer har röstat.
Min systerson skulle bli pappa. Jag tyckte det var så tråkigt att jag inte "blir" något åt barnet som skulle komma. "Pappas moster" eller "Farmors syster" låter inte så kul...Så jag hittade på att jag blir "Famster" (Fars moster" och mina barn blir "Fassiner" (Fars kusiner). när sedan min systerdotter också fick barn gick detta lätt att överföra och blev såklart "Momster" och "Mossiner".
47 personer har röstat.
Full förklaring finns på http://bruden.blogspot.com/2007/08/no-ma-cherie-seulement-la-merde-est.html
55 personer har röstat.
50 personer har röstat.
43 personer har röstat.
sammetsnässla
43 personer har röstat.
det kvinnliga könet
47 personer har röstat.
det kvinnliga könet
45 personer har röstat.

Sidor