Pussla med svensk språkhistoria!

7 kommentarer

För att fira Språktidningens tioårsjubileum har vi tagit fram en rad skojiga prylar. Vi håller på med en ordbok (här kan du tipsa om dina favoritord), har tryckt nyordströjor som premiärsäljs på Språkforum den 17 mars (om det blir några över dyker tröjorna upp här i shoppen efteråt) och så har vi gjort ett pussel med språktema.

Pusslet är illustrerat av Jens Magnusson, som medverkat i Språktidningen ända sedan starten 2007. Motivet symboliserar skriftspråkets utveckling i Sverige och börjar med rökstenen och slutar med sms-språk. På kartongens baksida finns förklaringar till de olika bilderna.

Pusslet har 1 000 bitar. Det är tillverkat av Trefl, som är känt för pussel av mycket hög kvalitet. Pusslet kostar 149 kronor plus porto.

Tags: 

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren.

Kommentarer

Jag skulle gärna vilja köpa språkhistoriskt pussel. Finns det fortfarande ? Det funkar inte att gå in på språktidningen butik.

Länken fungerar inte. Har ringt och skrivit men kommer ingen vart. Ingen verkar veta hur man skall beställa. Kan inte er kundtjänst fixa detta om ni nu ändå gör reklam för pusslet i Språktidningen ?

Lägg till ny kommentar