Nu är O som i ordbok här!

3 kommentarer

Nu har O som i ordbok kommit från tryckeriet! Så här glad blev redaktören Maria Sjödin efter att ha öppnat kartongerna med de första exemplaren. Ordboken innehåller drygt 2 500 omistliga, ovanliga och oemotståndliga ord. På Instagram ger vi dagliga smakprov på innehållet.

Vi firar ordboken med en fest på Dramaten i Stockholm måndagen 16 oktober. Det finns några biljetter kvar, men i dag är sista dagen att köpa biljett. O som i ordbok finns att köpa på plats på Dramaten och går också att beställa här.

Anders

Tags: 

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren.

Kommentarer

Snälla nå'n, vad skall vi med förlegade ord till när dagens svenskar inte ens förstår relativt nya ord? I programmet på TV ikväll textades ordet innan till före. Varför då? Jo, ordet innan används inte längre. Eller ordet själv. Rubrik: Vill inte äta själv. Själv betyder numera ensam. Tänk på filmen Själv hemma. Ursäkta, men jag tycker det är ganska ironiskt löjligt att försöka väcka till liv för länge sedan glömda ord medan befolkningen glömmer de existerande. Pidginsvenska är vad det håller på att bli

mvh
erix

Beställer två böcker
1. Varför är det så ont W"
2. O som ordbok 2563 ovanliga oborstade, omisstliga ord

Christer Brandt
c/o Franciskugåren
Jons väg 44

43 75 Jonsered.

Bekräfta

Lägg till ny kommentar