Möt oss på Bokmässan!

0 kommentarer

Från torsdag till söndag finns Språktidningen på plats på Bokmässan i Göteborg. Hälsa gärna på oss i monter B05:60! Kom med synpunkter på tidningen eller ta chansen att teckna en prenumeration till ett förmånligt mässpris.

Språktidningen medverkar på några arrangemang under mässdagarna. På Lärarnas riksförbunds scen (C04:20) samtalar chefredaktör Patrik Hadenius i morgon torsdag klockan 14 med medieforskaren Ulrika Facht. Ämnet är ungdomars läsande. Samma tid på fredagen intervjuar Patrik Hadenius psykologen Allan Linnér. Det sker på Psykologiscenen (C04:32).

Myter om isländska är ämnet när redaktör Anders Svensson samtalar med författaren Andri Snær Magnason. Platsen är Lärarnas riksförbunds scen och tiden klockan 14 på lördagen.

I bagaget till Göteborg har vi med oss Språktidningen 7/15. Det innehåller bland annat artiklar om fantasispråk i tv-serier, filmer och böcker, ett sensationellt runstensfynd, talsyntes, elsassiska, barn med autism och Mamma Mus skapare Jujja Wieslander. Dessutom skriver Fredrik Lindström om göteborgska och Sara Lövestam berättar om de vanligaste misstagen som sfi-elever begår när de lär sig svenska.

Kom gärna och hälsa på oss i Göteborg!

Redaktionen

Foto: Niklas Maupoix

Tags: 

Lägg till ny kommentar