Bortskänkes! Språktidningen från 2007 och framåt!

1 kommentarer

Den som är intresserad av Språktidningen från 2007 till 2017 har fortfarande en chans. Den som skulle ”ärva” tidningarna av en läsare i Varberg dök aldrig upp för att genomföra bytet.

Det handlar om en nästan komplett samling – det enda numret som saknas är 1/2007 – av Språktidningen. Läsaren vill hellre ge bort dem i stället för att kasta dem. Tidningarna är i fint skick. Läsaren hälsar att hon ibland fyllt i lösningarna till korsordet och ordtestet med blyerts.

Tidningarna finns alltså i Varberg. Eftersom det rör sig om åtskilliga kilo tidningar är det smidigt om den som tar över samlingen har möjlighet att hämta dem. Men läsaren kan också skicka tidningarna om mottagaren står för fraktkostnaden. Att skicka tidningarna med Schenker kostar drygt 300 kronor.

Är du intresserad av tidningarna? Mejla mig på anders@spraktidningen.se så förmedlar jag kontakt.

Anders

Uppdatering: Tidningarna har nu fått en ny ägare.

Tags: 

Kommentarer

Hej,
Jag skulle vilja be att få möjligheten att äga dessa värdefulla tidningar. Jag är en språkentusiast som älskar språk så väl persiska som svenska. Jag har magisterexamen i lingvistik från Uppsala universitet och översätter en hel del i mitt dagliga arbete. Min passion kan inte vara något annat än "bokstävernas konst".
Med varma hälsningar
Bromand Heshmati
0736-400300

Lägg till ny kommentar