Ordkalendern 22 december

2 kommentarer

Sofia Abrahamsson

Foto: Istockphoto

Tags: 

Kommentarer

Hej! :D Vad kul att ni tar med mitt nyord som jag myntade tidigare i år. https://twitter.com/nordiclania/status/754775088688459776

Då frågade jag Språkrådet om de trodde att det kunde komma med på deras nyordslista för 2016 och svaret jag fick var att använda ordet så att det skulle få spridning, vilket det fick. Ni får gärna lägga in en liten creddlänk. :)
God jul och gott nytt år!

Hej Anna! Vad kul att du också kommit på "pokenad". Great minds think alike, o.s.v. :) I de fall jag fått/tagit ord från någon specifik person har jag alltid gett den personen kredd. Jag kommer dock nästan alltid på orden själv – men jag är ju sällan den första som kommit på dem.

(Idén att ha ordet "promenad" som en del i ett teleskopord fick jag av Bo Setterlinds dikt "Plommenad".)

Lägg till ny kommentar